Come taste the band

00

20th anniversary concert 

COME TASTE THE BAND 

Feat. Bernie Marsden & Doogie White 

Celebrating Deep Purple, Whitesnake & Rainbow! 

 

Parkbiografen – Skien, lørdag 21 oktober 

Billettpris: 320,- + avg

 ID: 20 år

Doors: 20:00

Come Taste the Band feirer 20 år og tar med seg Bernie Marsden fra Whitesnake og Doogie White fra Rainbow for å lage en drømmekveld for fans av klassisk hardrock.

3 konserter i 1! 

Dette blir en konsert der du får høre de store låtene fra Deep Purple, Whitesnake og Rainbow. 3 konserter i 1!

Bernie Marsden er en av grunnleggerne av Whitesnake. En stjernegitarist med fantastisk meloditeft og med bluesrocken som base. Sammen med David Coverdale skrev han udødelige klassikere som «Fool For Your Loving», «Walking in the Shadow of the Blues» og ikke minst låta som toppet billboard i USA, «Here I Go Again» 

Marsden var med på de 5 første platene til Whitesnake og er fortsatt med å gjør enkelte opptredener sammen med David Coverdale & co.

Doogie White ble headhuntet til vokalistjobben i Rainbow, etter at Ritchie Blackmore sluttet i Deep Purple. Plata Blackmore og White gjorde sammen, Stranger in Us All, innholder sterke låter som «Ariel», «Black Masquerade» og «Wolf to the Moon». Doogie White er også kjent for sine fantastiske versjoner av låtene fra Dio-tiden til Rainbow. Nå for tiden er White fast vokalist for Michael Schenker i MSG. 

 

Come Taste the Band har siden starten i 1997 gjort hundrevis av konserter og har gjort seg internasjonalt bemerket gjennom samarbeid med bla. Glenn Hughes (Deep Purple/Black Sabbath), Joe Lynn Turner (Rainbow/Deep Purple) og Graham Bonnet (Rainbow/Alcatraz). CTTB har også gjort en rekke studio- og konsertutgivelser, bla. konsertfilmen «An Evening of Deep Purple»  som har over 200 000 visninger på youtube. Come Taste the band ga i 2013 ut singelen «Tied Down» sammen med Joe Lynn Turner. Geoff Barton i Classic Rock Magazine AOR, skrev dette om «Tied Down» da den kom ut: «It’s a truly terrific track, that captures perfectly the spirit of the MKIII and IV Purple line-ups, embroidered and emboldened by Turner’s sensational singing» 

 

Come Taste the Band – 20 anniversary concert, blir en unik opplevelse. En drømmekveld der du får oppleve de beste låtene fra tre av de største og viktigste bandene i hardrockhistorien 

LONG LIVE ROCK’N ROLL! 

 

Bernie Marsden – gitar/vokal 

Doogie White – vokal 

Vidar Heldal – vokal 

Jo Henning Kåsin – gitar 

Ståle Naas – bass/vokal 

Svenne Jansson – keyboards 

Birger Løfman – trommer 

 

Support:  

 

ANTHEM 

CELEBRATING THE MEMORY OF RONNIE JAMES DIO 

Skiens-baserte Anthem har siden 2003 gått i dybden av Dio`s særegne og til tider mørke musikk, for å gjenskape magien som trollbandt dem som ungdommer. 

Dette er ikke noen enkle coverversjoner fremført på autopilot. Her ligger det sjel og stor energi i hver tone.

Parkbiografen

Arrangementer