Gratis 17. mai konsert på Parkbiografen

00
  Vi gleder oss til 17. mai og har bestemt oss for å åpne dørene for alle i Skien. De bekreftede artistene er det poplulære Skiensbandet The Scheen og Langesundsbandet Confusion.

  Konserten er et samarbeid med 17.mai komiteen i Skien, og vi ønsker å invitere alle til å feire grunnlovsjubileet sammen med oss. Det er fri aldersgrense på galleriet og 18 år nede.

  Dørene åpner kl 18:00 med matservering og god musikk, og første band er på kl 20:30.

  Se det offisielle 17. mai programmet her: http://skien.kommune.no/Global/17mai_program2014.pdf

   
  The Scheen
  5ef178569432e0b1efbab9eaa706ffd9bf267dfd_550x332_Q75
  Artisten og entertaineren Atle Pettersen er et kjent navn for de fleste, men det ikke alle vet er at han også spiller i band. Sammen med fire kompiser fra Skien har han siden 2005 vært vokalist og gitarist i et rockeband som har spilt sammen under forskjellige navn. I dag heter de The Scheen, og nylig slapp de sitt første album.

  The Scheen er et femkløver fra Skien som i dag har base i Oslo. Til tross for sin relativt unge alder har de allerede rukket å bli et erfarent band med mange konserter bak seg. De som opplevde bandet i oppstarten vil huske dem for progressiv rock og  metal, men gjennom årene har de utviklet et sound som ligger tettere opp mot band som Foo Fighters og Queen of the Stoneage.

  Foruten Atle Pettersen består The Scheen av Tobias Ørnes Andersen, Robin Ognedal, Rein Blomquist og Nickolas Main Henriksen. Sammen med produsent Christer André Cederberg (Animal Alpha, Eva & The Heartmaker, Honningbarna, Maria Mena, Donkeyboy etc.) har de nylig ferdigstilt et album med sterke elementer av amerikansk ørkenrock. Det er lett å høre at bandet har lekt seg i studio uten å være bundet av for mange musikalske regler. Resultatet er et album som er variert, men som har en stamme av fengende rock med driv og sterke melodier. Det låter organisk, og materialet er som skapt for å spilles live.

  Samarbeidet med Cederberg har fungert knirkefritt, forteller Atle Pettersen.
  Mange produsenter kan ett sound, men Christer behersker de fleste sjangre. Han har en evne til å tilføre albumet akkurat det som trengs, og i tillegg føler vi at han har samme syn som oss på det å lage musikk. Christer sitter ikke i studio og ser på klokka, han blir der til vi er ferdig og jobben er gjort. Det har gitt oss veldig mye trygghet, ro og inspirasjon.

   

  Confusion

  Confusion - small

  Confusion er et Grenlandsbasert poprockband som består av seks medlemmer. I en spennende tid for norsk musikk, har Confusion kastet seg på bølgen. Stå-på-viljen har resultert i singlene «Let the games begin» og «Escape & explore». Begge utgitt høsten 2013. Musikken er skrevet og produsert av bandet selv, låten «Let the games begin» klatret umiddelbart opp på toppen av Urørtlistene, som ukens mest avspilte låt. Dette sto seg, og resulterte i månedens mest populære låt i måneden oktober 2013. Nevnte låt ligger nå under kategorien «Urørt anbefaler» Singelen ble A-listet på NRK P1, noe som naturligvis resulterte i mye interesse og spenning rundt bandet. Denne interessen har vist seg å bestå. I November 2013 slapp de låten «Escape & explore», et skritt videre på veien mot det store målet. Grenlandsbandet Confusion byr på fengende og fyldig pop-rock som er både instrumentrik og raus med melodiske og rytmiske krumspring.

   

  Bandet består av:

  -Carl-Viktor Guttormsen – Lead Gitar
  -Benjamin Braathen Olsen – Rythme Gitar
  -Paal Martin Haaker – Vocal
  -Kasper Waag – Trommer
  -Sondre Gautefald – Bass
  -Benjamin Dehli – Keyboards

  Arrangementer