Jan Eggum m/ The Grenland all star band

00

Det sies at Jan Eggum gir melankolien et ansikt, og om noen skal bryte ned den myten må det være Jan Eggum selv. Eggum er dreven i møtet med publikum, vet hva de vil ha og maler skarpe og vare betraktninger om moderne mennesker på jakt etter noe å holde fast i. På scenen oser han en humor, varme og livserfaring som de fleste av oss bare kan oppleve på nettopp Jan Eggum-konsert.

Når Jan Eggum nå legger turen til Parkbiografen i mai, blir det med en helt unik pakke: Jan Eggum med The Grenland All Star Band er Jan Eggum på gitar og vokal, Bugge Wesseltoft på tangenter, Audun Kleive på trommer, Bjørn Vidar Solli på gitar, André Kassen på saksofon, Jan Olav Renvåg på bass og Lina Holt og Hilde Norland Gundersen på vikar. For første, og godt mulig siste gang, står denne eminente gruppen musikere på samme scene, for å levere en Jan Eggum-konsert helt utenom det vanlige!

Vi kan love en Jan Eggum-konsert en godt stykke utenfor normalen, og så trivelig stemning det er mulig å oppdrive på en passe melankolsk aften.

Parkbiografen

Arrangementer