Kvelertak

00

Helt fra starten har karusellen rullet fortere og høyere for Kvelertak. De debuterte i 2010 med sin perfekte miks av metal, punk og hardrock. De ble hyllet av både kritikere og publikum, noe som gjorde at forventningene var skyhøye før slippet av oppfølgeren ”Meir”. Bandet innfridde forventningene så det holdt, og fikk terningkast seks i Dagbladet, Aftenposten og Dagsavisen m.fl. På de to albumene har det blitt hele tre Spellemannpriser.

Kvelertak har turnért konstant verden over, som headliner, eller med storheter som Metallica, Mastodon, Gojira, High on Fire og Converge for å nevne noen. De har også varmet opp for Foo Fighters, Iron Maiden og Kiss på store arenakonserter her hjemme. Dave Grohl er selverklært stor fan av bandet.

Med Kvelertak blir det, uten unntak, tett, svett og ekstatisk stemning. Bandet gleder seg stort til å spille på Sentrum Scene! Sist de var på norgesturné solgte de ut mer eller mindre alle konsertene. Rockefeller var fylt til randen hele tre ganger, og alle var utsolgt på forhånd – så her er det bare å sikre billett i tide!

Parkbiografen

Arrangementer