Motorpsycho

00

Cover Motorpsycho

Nå kan alle rocke-hjerter glede seg!
Det er noen år siden sist, og de har ønsket deg tilbake. Endelig returnerer Motorpsycho til Skien og legger turnéstart til Parkbiografen fredag 1. april!

Motorpsycho har holdt det gående i over 25 år (!) og er fortsatt like innflytelsesrike og nyskapende. Med en haug solide album bak seg, har de manifestert seg i mange sjangre.
Motorpsycho har, siden demokassetten «Maiden Voyage» i 1990, gitt ut 21 studioalbum, fire liveplater og drøssevis med EP-er, singler og enkeltspor.
De har en enorm fanskare og er kritikerrost over hele verden. De har vært nominert flere ganger og vunnet 3 Spellemanns priser.
Musikken deres kan best beskrives som en eksperimentell blanding av psykedelisk rock, vanlig rock, jazz, metall og punk.
Fjorårets album «Behind The Sun», ble hyllet med femmere i Dagbladet, Dagsavisen og Gaffa og terningkast seks i Aftenposten: «Mesterlig Motorpsycho»!
16. oktober i år åpnet Rockheim sin nye utstilling om Motorpsycho – Supersonic Scientists. I forbindelse med åpningen ble det sluppet en ny bok om Motorpsycho på Falck Forlag, samt et nytt antologialbum fra Rune Grammofon. Både bok og album har samme tittel som utstillingen – Supersonic Scientists.

Boken som utgis i forbindelse med utstillingen blir en essaybok hvor 15 kompetente skribenter skal boltre seg i 15 forskjellige låter fra 15 forskjellige album. Antologien som slippes på CD og LP inneholder de samme låtene som i boken, 15 forskjellige låter fra 15 forskjellige album.

Billetter 300,- + avg
Dørene åpner kl 2000
Aldersgrense 18 år

Parkbiografen

Arrangementer