Nær sagt Ibsen!

00

Nær-sagt-ibsen
Få med deg landets beste impro-skuespillere!
Kommer til Skien og Parkbiografen!

Når: 21.mars kl. 19.00
Med: Torgny Aanderaa, Nils Petter Mørland og Mari Thinglestad på lys.
Pris: Ordinær bill: 150,- og Student/Elev: 100,-kr
Varighet: 1 time
Salgsted: Billetter er i salg på Ibsenhuset, Narvesen, 7-eleven, www.billettportalen.no og i døra.

Skuespillerne er aktuelle i humorserien «Spill meg!» på NRK.

nær sagt ibsen 2

Improviserer over Ibsen sine verker.

Henrik Ibsen er død. ”Dessverre” sier noen, ”Flaks!” sier andre og ”Det var jeg ikke klar over,” sier noen ganske få. To av våre ypperste improvisatører tryller frem enaktere av Ibsen som ennå ikke er skrevet.

Med en tittel fra publikum, gammeldagse kostymer og scenografi, samt to gode hoder blir tekst og handling til der og da. Publikum har sagt at det faktisk er akkurat som å se et vanlig Ibsenstykke. Så bra improvisasjon at det ser ut som om det er innøvd – er ikke det litt ironisk? Men er det underholdende? Absolutt! Og imponerende? Prøv sjæl og se!

Hvis Ibsen skulle sagt noe om det: “Den som frykter at finne sannheten, burde ikke lete efter den uten en dugelig plan for at unngaa den. At improvisere er alltid at hamre stadig mer fryktløst på hvert enkelt øyeblikk saa hardt at det sprekker og sannheten til slutt spruter ut. Da kan det endelig se og høres, som om det var mig selv der hadde skrevet det. Saa sprekker kanskje ogsaa Sannheten til slutt. Og hvem vet hva man der i kan finde? Kom Dem på Theater nu med det samme!”

Billetter: www.Billettportalen.no

Eller i døra på Parkbiografen.

Mvh

Kulturkontoret

 

Arrangementer