Staut

00

STAUT nådde nye og store høyder i 2015, med aktiv turnévirksomhet, hvor bandet blant annet spilte sin første kulturhusturné tidlig på året. Her fikk STAUT i enda sterkere grad fikk vist sitt musikalske potensiale til et svært lyttende publikum.

Gjennom 2015 mottok bandet ikke mindre enn to gullplater for albumsalg. Den siste delt ut som en overraskelse på direktesendt TV2. STAUTs 3. album «Stugureint» gikk rett inn på 1. plass på VG-lista, og STAUT opplevde en formidabel suksess med deres opptreden på «Senkveld med Thomas og Harald» der de noe overraskende tolket låta «Sæl i de».

Utover året fortsatte turneen på større arenaer over det ganske land, med utsolgte show, publikumsrekorder og et begeistret publikum. Gjennom utallige konserter de siste årene har STAUT finpusset liveuttrykket sitt ytterligere og beviser gang på gang at de er et av Norges aller beste liveband.

Staut er nå aktuelle med sin nye plate «Ja» – som har fått strålende kritikker og blant annet et velfortjent terningkast 5 fra Grammofon!
29. September ankommer de endelig Parkbiografen!

ID: 18 år
Dører: 20:00
Billetter Web: 300,-/+avg
Billetter Dør: 350,-/+avg

Billettlink: http://www.ticketmaster.no/event/544903

Parkbiografen

Arrangementer