The Blues Brothers

20

Fantastisk bluesmusikk fra en fullsatt scene i Parkbiografen.

Skien Janitsjar har plukket samarbeidspartnere fra øverste hylle og presenterer et utdrag fengende bluesmusikk fra den amerikanske kultfilmen «The Blues Brothers».

Korps, band, korister og solister danner rammen i velkjente låter som «Sweet home Chicago», «Everybody need somebody to love» og «Peter Gunn Theme».

I hovedrollene som de to brødrene Jake og Elwood Blues finner vi Skiensvokalistene John Peter Støa og Lars Blomst Meling. Støa er til daglig frontfigur i sitt eget band «John Peter & his collaborators», mens Meling er vokalist og gitarist i bandet «Gluten Gym».

Per Inge Håland (gitar), Alexander Hoffsbakken Egeland (bass) og Philip Eckholdt Egeland (tangenter) utgjør vårt eget Blues Brothers band denne kvelden. De er alle musikere i «Gluten Gym», et band med formidlingsglede, energi og kontakt med publikum i høysetet.

Korister er gospelsangerne Mona Ripegutu Robertsen, Siri Fredrikke Lundvang og Lise Ripegutu.

Skien Janitsjar ble stiftet i 1915 og har de siste årene hatt flere populære showkonserter som «The Commitments» og «Grease».
Korpset går gjerne utradisjonelle veier, og har samarbeidet med alt fra profesjonelle sangere til tryllekunstnere og buktalere. Korpset er også initiativtaker til det årlige arrangementet «Musikksprell i sentrum» hvor både korps, kor og andre aktører en hel dag fyller Handelstorvet og gågata med konserter og musikalske overraskelser. Dirigent er Jan Robin Herregaarden.

 

Parkbiografen

Arrangementer