The Norwegian Soulband

00

The Norwegian Soulband er inne i sitt 28 år og regnes som et av landets ledende Soul Funk band.

Med en besetning bestående av et stramt komp, blåserrekke og soulfull vokal, blandet med en god porsjon glede, gir dette den umiskjennelige The Norwegian Soulband- sounden.
Bandet liker det de spiller og denne spillegleden smitter over på publikum som alltid får servert en solid dose soulmusikk med trøkk og høy partyfaktor.
Musikerne i The Norwegian Soulband blir stadig benyttet i andre bandsammenheng og henter erfaring i flere sjangre. Blåserekka ble bl.a benyttet til Kid Andersen og Wee Willie Walker’s Live at Notodden i 2016. Et live album som er nominert til en rekke priser i USA. Den siste tiden har bandet benyttet vokalist Kim Rune Hagen, som er kjent fra en rekke opptredener både live og på TV. Det er ingen overdrivelse at Kim Rune med sin sjelfulle og enorme vokalkapasitet er en artist av internasjonal klasse.
I tillegg har bandet med gitarist Tommy Larsen som er kjent fra flere band som, Tommy Larsen Quarter Big Band Session, Lady J and Her Bada Bing Band, El Kayenne med flere.
Tommy setter et ekstra profesjonelt preg på bandet med sitt eminente gitarspill og sjelfulle soloer.

I Parkbiografen den 13. mai stiller The Norwegian Soulband med et sprekt repertoar og veltrimmet besetning bestående av:

Kim Rune Hagen – Vokal
Per Christen Stiansen – Keyboards/kor
Nils Martin Brandvik – Bass
Tommy Larsen – Gitar
Per Christian Pedersen – Trommer
Vidar Torbjørnsen – Trumpet/kor
Tron Taalesen – Sax/ kor

Parkbiografen

Arrangementer