The Teddybears 1. november

00

  1d9c2e33941d584763d8f258dadf46284ee4184f_550x291_Q75

  The Teddybears holder fortsatt «koken», med originalbesetningen intakt etter 34 år på veien.

  Kjøp billett her: 249,- + avg.

  Sounden er den samme som i 1980, da de startet opp meg eget materiale, som omhandler tiden da amerikansk rock, doo-wop og pop-ballader inntok Norge. Ingen har som The Teddybears tatt denne tiden på kornet, men glimrende melodier og norske tekster. Mange av deres mest kjente låter er blitt mye spilt på radioen.. og er i dag klassikere, som «Harrygutt fra Teisen», Snackbaren på hjørnet, Jeg kjente deg da du dansa Rock’n Roll, Jenta i jeans, Fra – 54 Buick til Mazda, To tette badehette og Sommeren 55.

  Bandet har topp vokal og korharmonier og spiller også klassisk amerikansk rock’n roll og pop fra femtitallet, i tillegg til sangene fra deres egne plater. Disse på vinyl, er ettertraktede samleplater. Bandet har for lengt oppnådd kultstatus blant fansen og er kjent for å trekke fulle hus overalt. The Teddybears har spilt Norge rundt, inkludert Svalbard mange ganger, i tillegg også Sverige og Danmark. I de siste par årene har teddybjørnene spilt på store arrangementer som: «Cars on the farm», Kraftfestivalen, Aremarkfestivalen, landstreff for «kom og dans» i Trondheim og «uka» i ås, for å nevne noen.

  En konsert med The Teddybears er som en reise tilbake til femtitallet da Harry og Doris, Freddy og Hjørdis, Lorang og «han andre» rådde grunnen i ungdomsmiljøet. Velkommen til en kulturkveld med historikk og nostalgi i høysetet.

  Trollmann med bil
  Trollmann med bil er tittelen på det nyeste albumet som vi slapp i august 2013 og etter det har det vært både slipp av «Snackbaren på hjørnet & To feite striper brylkrem» som har blitt etterspurt i mange år. I
  April slippes også «The Teddybears» som var vårt første album for 34år siden. Både «Trollmann med bil & Snackbaren på hjørnet» fikk turen innom VG-Lista og det sier sitt om oss gamle krigere som feirer sitt trettifjerde år som band.

  I anledning slipp av det nye albumet ble det også laget musikkvideo til låten vår «du har blitt så lik far din» og den ligger på youtube på følgende link: http://youtu.be/3JEWvEH2PpY

  Arrangementer