1. juledagsrock

00

Cover 1. juledagsrock

Som vanlig blir man lei julenissen, juleribba og familieselskapene allerede 1. juledag og da er det fantastisk å kunne rocke løs til annet enn «På låven sitter nissen». Vi har derfor i tradisjon tro invitert Third Brigade og El Kayenne til å spille for dere 1. juledag. Dette blir fullt! Sikre deg plass, spar penger, kjøp din billett i forkant!

200,- + avgift på nett
230,- + avg i døra.

Som vanlig blir man lei julenissen, juleribba og familieselskapene allerede 1. juledag og da er det fantastisk å kunne rocke løs til annet enn «På låven sitter nissen».

Vi har derfor i tradisjon tro invitert Third Brigade og El Kayenne til å spille for dere 1. juledag.

Dette blir fullt! Sikre deg plass, spar penger, kjøp din billett i forkant!

200,- + 20kr i avgift på nett

225,- + 25kr i avgift i døra.

Third Brigade
Denne Oslo-baserte powertrioen har siden oppstarten i hjembyen Skien gått gradene fra å være et uetablert kjellerband til å bli et kritikerrost hardrockband, og bandets to album ”A Strangers Confession” (2010) og ”Some of Us Even Have Pets” (2011) har høstet mye god omtale, bl.a. fra Dagbladet, Scream Magazine og Pyro. Third Brigade har fått ord på seg for å være et hardtslående liveband som virkelig gir jernet i form av pur spilleglede og energi. Bandet låter som en feit røre bestående av amerikansk rock fra 90-åra, blandet med tyngden fra britisk 70-tall, toppet med store refreng, groove og tyngden fra et godstog i fart. Meloditeften og vokalharmoniene er likevel bandets varemerke, som er med på å løfte bandet langt over den enorme skogen av ”amerikansk-inspirerte” hardrockband. Mange anmeldere og promotører har sammenlignet TB med noen av de viktigste bandene innen rock og tungrock. Dagbladet: ”..melodisterk hardrock kronet av stadionsvære hjerneklisterrefreng med klar bane til ethvert bankende rockehjerte.”

El Kayenne
«El Kayenne er fem rockete fyrer med lang fartstid sammen og hver for seg. Bandet går ikke av veien for å flørte med alle sjangere i sin søken etter den gode låten. På bekostning av rocken? Åh nei og nei. Bandet har tidligere vunnet Rockekampen, gitt ut UNION EP og spilt heftig rundt på kjente og ukjente scener. Sist gang gutta var på Parkbiografen fylte de hele kåken med hjelp av kompisene i Third Brigade og NØD. Med sin rockete snittalder gjør nå bandet som de vil. Kun få konserter prioriteres, men da gis det til gjengjeld alt og litt til – vel møtt! «

Parkbiografen

Arrangementer